Stevige Ring backcover voor iPhone 5S/5SE Rood
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stevige Ring backcover voor iPhone 5S/5SE Rood

Product specificaties:

·        Materiaal: Hoogwaardig sterk kunststof

·        Beschermt optimaal tegen vallen en stoten

·        Uitsparingen voor poorten en knoppen

·        Te combineren met Screenprotector

·        360 ° draaibaar standaardontwerp

·        Metaal plaat te gebruiken als autohouder

·        Betere grip zodat uw toestel niet uit uw handen valt

€ 10,99 (inclusief BTW) € 9,08 (exclusief BTW)
Inclusief BTW

De back cover is een uitstekende keuze, indien u op zoek bent naar een stijlvolle en stevig hoesje!

De case is gemaakt van hoogwaardig stevig kunststof materiaal waardoor uw toestel optimaal beschermt wordt tegen vallen en stoten. De speciaal ontworpen uitsparingen zorgen ervoor dat alle poorten en knoppen gemakkelijk kunnen worden bediend. Voor de optimale bescherming adviseren wij u deze ring backcover te combineren met onze Screenprotector. Ga stijlvol en zelfverzekerd de deur uit met uw beschermende Ring backcover!

8720587099465

Bij Kohbaba koopt u uw dagelijkse benodigdheden tegen een betaalbare prijs. Ons assortiment bestaat uit telefoonhoesjes, tablethoesjes, opladers voor alle telefoons en tablets, USB kabels, screenprotectors, tassen, reisproducten en veel meer producten die u dagelijks gebruikt.

Bestellen

Wij sturen alle bestellingen vóór 17:00 nog dezelfde dag op. Onder normale omstandigheden worden de bestelling binnen 24 uur geleverd. Het is ook mogelijk om de bestellingen zelf in de winkel te komen halen. In dat geval kiest u daar bij het bestellen deze optie.

Retouren

U kunt uw producten binnen 14 dagen retourneren. Dit dient te gebeuren in originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd. Als de retour het resultaat is van onze fout (verkeerd of defective exemplaar, enz.) vergoeden we de verzendkosten. Als u een artikel wilt retourneren, log dan in in uw account, ga naar orders en klik op de Retour(en) knop. Als de retour verwerkt is en u ontvangt een vergoeding dan krijgt u daarvan bericht.

chat Commentaren (0)